old typewriter, paper with text NEWS

Mitä FLUXissa tapahtuu 4/2022

Voit nyt tilata FLUX uutiskirjeen!

FLUX uutiskirje kokoaa ajankohtaisen tutkimustiedon yhteen pakettiin ja toimittaa sen sähköpostiisi 4 – 6 kertaa vuodessa. Tilaa uutiskirje täältä.

Matalan syntyvyyden Suomi – syitä, seurauksia ja mahdollisia tulevaisuuksia

FLUXin järjestämä keskustelutilaisuus Matalan syntyvyyden Suomi – syitä, seurauksia ja mahdollisia tulevaisuuksia pidettiin 4.5.2022 Tiedekulmassa Helsingissä.

Voit katsoa tilaisuuden tallenteen 17.5.2022 asti täältä.

Tietoa päätösten tueksi-artikkelisarjan toinen osa julkaistu

FLUX julkaisee lyhyitä Tietoa päätösten tueksi -artikkeleita, joissa tutkimustieto esitetään tiiviissä ja konkreettisessa muodossa. Tietoa päätösten tueksi-artikkelien tarkoitus on tukea päätöksentekoa ja päätöksentekijöitä.

Sarjan toinen artikkeli on nyt luettavissa:

Julia Hellstrand, Jessica Nisén & Mikko Myrskylä: Suomalaiset naiset saavat lapsia sekä myöhemmin että vähemmän kuin aikaisemmin 

Uusi työpaperi julkaistu

FLUXin työpaperisarjassa on julkaistu uusi työpaperi liittyen korona-ajan syntyvyyteen.

Fertility recovery despite the COVID-19 pandemic in Finland?
Jessica Nisén, Marika Jalovaara, Anna Rotkirch, Mika Gissler

Blogiteksti summaa FLUXin tavoitteet

Blogiteksti Tutkimukseen perustuvia ratkaisuja syntyvyyden muutoksiin sopeutumiseksi summaa haasteet joihin FLUX pyrkii vastaamaan ja esittelee FLUXin tutkimus- ja vaikuttavuustavoitteet tiiviissä paketissa.

Lue blogiteksti täältä.

Muita uutisia

FLUXissa vastikään aloittanut tutkija Lydia Palumbo väitteli tohtoriksi Southamptonin yliopistosta 13.4.2022. Lydian väitöskirjan otsikko on “The relationship between economic precariousness, parental socio-economic status, and partnership dynamics among young adults in the UK”. Onnea Lydia! Voit lukea lisää täältä.